ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κινητές αλεξίσφαιρες σκοπιές kibo focus II

Κινητές αλεξίσφαιρες σκοπιές kibo focus II

Δύο σημαντικές εξαγωγικές επιτυχίες έχει να επιδείξει η εδρεύουσα στη Θεσσαλονίκη ελληνική εταιρία Kibo Γ. Γλέντος ΑΒΕΕ η οποία έχει σχεδιάσει, αναπτύξει και κατασκευάζει τις κινητές αλεξίσφαιρες σκοπιές kibo focus II.

Συγκεκριμένα οι κινητές αλεξίσφαιρες σκοπιές kibo focus II έχουν περιληφθεί στον προϋπολογισμό του Αυστριακού Υπουργείου Εσωτερικών για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2008 που θα γίνει στην Αυστρία. Επίσης οι αλεξίσφαιρες σκοπιές kibo focus IIb (ειδικός τύπος) εγκρίθηκαν από την Πολεμική Αεροπορία της Σαουδικής Αραβίας για την φύλαξη αεροδρομίων. Ο συγκεκριμένος τύπος focus IIb πέραν του βασικού εξοπλισμού διαθέτει και θυρίδες σκόπευσης (shooting holes), έτσι ώστε ο σκοπός να έχει την δυνατότητα ενεργητικής άμυνας εάν χρειαστεί. Ήδη οι 2 πρώτες σκοπιές focus IIb εστάλησαν με container στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας. Οι κινητές αλεξίσφαιρες σκοπιές kibo focus II παρέχουν αλεξίσφαιρη προστασία μέχρι επίπεδο ΙΙΙ (Level III) εξασφαλίζοντας συγχρόνως μεγάλη ορατότητα και καλές συνθήκες κλιματισμού με την βοήθεια μονάδας κλιματισμού. Επιπλέον, η σκοπιά μπορεί να διαθέτει μικρό ανεξάρτητο χώρο WC. Οι σκοπιές περιλαμβάνουν ψυγείο αναψυκτικών, γραφείο και καρέκλα, φακό έρευνας, φαρμακείο, διάταξη ασφαλούς στήριξης του όπλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.