ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Υπογραφή συμφωνίας μεταξύ Boeing και ΚΑΙ στο πλαίσιο του προγράμματος Ε-Χ AEW&C

Στις 19 Ιουνίου, δεύτερη ημέρα της διεθνούς αεροδιαστημικής έκθεσης του Παρισιού, η αμερικανική Boeing υπέγραψε συμφωνία με την Korean Aircraft Industries, βάσει της οποίας η τελευταία θα αναλάβει τη διεξαγωγή εργασιών τροποποίησης τριών αεροσκαφών Β 737 που θα παραδοθούν από τη Boeing.

Στις εργασίες τροποποίησης των αεροσκαφών περιλαμβάνονται η πλήρης εγκατάσταση του ολοκληρωμένου συστήματος αποστολής στα αεροσκάφη αυτά, μαζί με τις δοκιμές πιστοποίησης της ορθής λειτουργίας και διασύνδεσης των συστημάτων που περιλαμβάνει. Στο πλαίσιο του ίδιου προγράμματος που ονομάζεται E-X AEW&C, η αμερικανική εταιρεία θα αναλάβει την τροποποίηση ενός τέταρτου αεροσκάφους του ίδιου τύπου που θα παραδοθεί στην Αεροπορία της Νοτίου Κορέας. Υπενθυμίζεται ότι η Boeing υπέγραψε συμβόλαιο ύψους 1,59 δισεκατομμυρίων δολαρίων το Νοέμβριο του 2006 με το υπουργείο Άμυνας της Νοτίου Κορέας για την κατασκευή και παράδοση τεσσάρων αεροσκαφών εναέριας έγκαιρης προειδοποίησης και ελέγχου Β737 AEW&C. Η ενσωμάτωση των συστημάτων στο πρώτο από αυτά θα γίνει στις εγκαταστάσεις της κατασκευάστριας εταιρείας στις ΗΠΑ και των άλλων τριών στην Κορέα. Βάσει προγραμματισμού, ένα αεροσκάφος θα παραδοθεί στην Αεροπορία της Νοτίου Κορέας μέσα στο 2011 και τα υπόλοιπα τρία τον επόμενο χρόνο, το 2012.   

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.