ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Αναβολή της αποψινής στάσης εργασίας στο Ελληνικό Φεστιβάλ

Αναβολή της αποψινής στάσης εργασίας στο Ελληνικό Φεστιβάλ

Οι εργαζόμενοι στο Ελληνικό Φεστιβάλ αναβάλλουν την στάση εργασίας της Τετάρτης, 5 Ιουλίου, για την Τετάρτη, 12 Ιουλίου. Δείτε την ανακοίνωση…

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, παραπέμφθηκε για συζήτηση και ψήφιση στην αρμόδια Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων η Τροπολογία 1094/27 11.7.2017 για την «Ρύθμιση θεμάτων της “Ελληνικό Φεστιβάλ Α.Ε.”», η οποία προβλέπει:

1) Την αναγνώριση και διόρθωση του θεσμικού πλαισίου μέσα στο οποίο μπορεί το Ελληνικό Φεστιβάλ να λειτουργεί πλέον νόμιμα (δωδεκάωρη λειτουργία)
2) Την αναγνώριση των δεδουλευμένων υπερωριών όλων των εργαζομένων της φετινής διοργάνωσης από 1.1.2017 και την υποχρέωση του Διοικητικού Συμβουλίου του Φεστιβάλ να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες για την πληρωμή αυτών μέσα σε 30 ημέρες από την ψήφιση του νόμου
3) Την δυνατότητα παράτασης των συμβάσεων των εργαζομένων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου ή έργου μέχρι την οριστική κατάρτιση του εσωτερικού Κανονισμού του Οργανισμού και την προκήρυξη των οργανικών θέσεων (με απώτατο χρονικό όριο αυτής της παράτασης την 31.12.2018)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατόπιν αυτών, το Σωματείο των Εργαζομένων της Ελληνικό Φεστιβάλ Α.Ε. αναμένοντας την ψήφιση της τροπολογίας την Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017, αποφάσισε να αναστείλει την στάση εργασίας που είχε προαναγγελθεί για τις 12 Ιουλίου 2017.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.