ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Χανιά: Nεαρή κοπέλα «βουτάει» γυαλιά ηλίου από κατάστημα και η μαεστρία της καταγράφεται από το κλειστό κύκλωμα (βίντεο)

Χανιά: Nεαρή κοπέλα «βουτάει» γυαλιά ηλίου από κατάστημα και η μαεστρία της καταγράφεται από το κλειστό κύκλωμα (βίντεο)

Μια νεαρή κοπέλα μπαίνει στο κατάστημα οπτικών που βρίσκεται στη Χατζημιχάλη Γιάνναρη στα Χανιά και προσποιείται πως ενδιαφέρεται να δοκιμάσει και ενδεχομένως να αγοράσει γυαλιά ηλίου.

Με μια διακριτική κίνηση όμως, κλέβει τα γυαλιά ηλίου και το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης καταγράφει τις κινήσεις της με κάθε λεπτομέρεια.

Η κοπέλα μόλις μπήκε στο κατάστημα όπως φάνηκε από τις κάμερες ασφαλείας αργότερα, πήρε από την προθήκη των γυαλιών DIOR, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου βαστώντας το διακριτικά στο χέρι της στο οποίο κρατούσε και το ντοσιέ της, όπως θα κρατούσε τα δικά της γυαλιά ηλίου.

Στη συνέχεια άρχισε να δοκιμάζει άλλα γυαλιά ηλίου, κάνοντας τη “χαλαρή”, μέχρι να φύγει από το μαγαζί χωρίς να έχει πληρώσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=IrBXgMKw5Xc

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.