ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η ερωτική ταινία της Jessica Alba σίγουρα θα…κρασάρει τον υπολογιστή σας

Η ερωτική ταινία της Jessica Alba σίγουρα θα…κρασάρει τον υπολογιστή σας

Μια ακόμη online απάτη κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Κάνοντας κλικ στους συνδέσμους που ισχυρίζονται ότι θα σας ανακατευθύνουν στην ιστοσελίδα που θα δείτε φωτογραφίες από το «sex tape» της Jessica Alba, αυτό που θα σας συμβεί είναι ότι θα ξεκινήσουν να επιτίθενται κακόβουλα λογισμικά στον υπολογιστή σας ή στο κινητού σας. Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Star, μπαίνοντας στο σύνδεσμο θα κολλήσετε ιό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόκειται για ακόμα μία online απάτη που τραβάει την προσοχή των χρηστών του Facebook ότι θα δουν ένα sex tape της Jessica Alba, αλλά ουσιαστικά το κακόβουλο λογισμικό αποκτά τον έλεγχο των web browsers σας – ιδίως του Google Chrome – και σας γεμίζει με διαφημίσεις για πλαστά λαχεία και spam ιστοσελίδες με γυμνό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.