ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σύγκρουση ιστιοφόρων στη Σκόπελο

Σύγκρουση ιστιοφόρων στη Σκόπελο

Σύγκρουση σκαφών έγινε χθες έξω από το λιμάνι της Σκοπέλου. Ευτυχώς δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός…

Δύο σκάφη αναψυχής συγκρούστηκαν χθες στη θαλάσσια περιοχή έξω από το λιμάνι της Σκοπέλου. Πρόκειται για το «SAR» σημαίας Γαλλίας, με επιβαίνοντες τέσσερις Έλληνες και δύο αλλοδαπούς, και το «ΣΟΦΙΑ» με επιβαίνοντες τρεις Έλληνες.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής, και διαπίστωσαν ότι τα δύο σκάφη είχαν προσδέσει με ασφάλεια και αυτοδύναμα στον λιμένα Άγναντα Σκοπέλου χωρίς να υπάρχει τραυματισμός και χωρίς να παρατηρηθεί θαλάσσια ρύπανση.

Διενεργήθηκε επιθεώρηση από στέλεχος Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων Σκιάθου όπου διαπιστώθηκαν μικρές εκδορές και στα δύο σκάφη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Σκοπέλου του Λιμεναρχείου Σκιάθου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.