ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γρεβενά: 18χρονη καταγγέλλει ότι την βίασαν 2 άνδρες σε θερμοκήπιο

Γρεβενά: 18χρονη καταγγέλλει ότι την βίασαν 2 άνδρες σε θερμοκήπιο

Σύμφωνα με την 18χρονη, 55χρονος άνδρας την οδήγησε σε εγκαταλειμμένο θερμοκήπιο της περιοχής. Εκεί την περίμεναν δυο νεαροί, ηλικίας 17 και 19 ετών οπου και την βίασαν…

Μια σοβαρή καταγγελία για βιασμό απασχολεί από χθες το βράδυ τις αστυνομικές αρχές των Γρεβενών, αλλά και τη Γενική Περιφερειακή Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σε κατάθεσή της 18χρονη κοπέλα το βράδυ της Δευτέρας, περίπου στις 10 μ.μ., οδηγήθηκε από 55χρονο άντρα σε εγκαταλειμμένο θερμοκήπιο της περιοχής, όπου την περίμεναν δυο νεαροί, ηλικίας 17 και 19 ετών.

Όπως αναφέρει η ίδια, στη συνέχεια ο 19χρονος άντρας τη βίασε, με τη βοήθεια του 17χρονου.

Η 18χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στο Α.Τ. Γρεβενών, με τους άντρες της Ασφάλειας να συλλαμβάνουν τους τρεις άντρες, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχει ολοκληρωθεί η απολογία τους και, φυσικά, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή για την τύχη των τριών αντρών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα πρέπει να σημειωθεί πως οι αστυνομικές αρχές αντιμετωπίζουν με ιδιαίτερη προσοχή τη συγκεκριμένη καταγγελία, χωρίς να δίνουν περισσότερα στοιχεία για τη σοβαρή αυτή υπόθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.