ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ζάκυνθος: Εγκαινιάστηκε το «Αρετάκειο Δημοτικό σχολείο» παρουσία του Στ.Κοντόνη

Ζάκυνθος: Εγκαινιάστηκε το «Αρετάκειο Δημοτικό σχολείο» παρουσία του Στ.Κοντόνη

Άνοιξε τις πύλες του, για τους μαθητές της ορεινής Ζακύνθου, το «Αρετάκειο Δημοτικό σχολείο», προσφορά του ιδιώτη Νικήτα Αρετάκη, που τα τελευταία χρονιά και με μεγάλη προσωπική του προσπάθεια, δημιούργησε ένα σχολειό «κόσμημα» για το Ελληνικό Εκπαιδευτικό σύστημα και σήμερα με επισημότητα και τον προσήκοντα σεβασμό η κοινωνία της Ζακύνθου το παρέλαβε.

Σύσσωμες οι αρχές, με παρόντα τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή, παρευρέθηκαν στην σημερινή τελετή παράδοσης ενός σχολείου που δικαιολογημένα έχει χαρακτηριστεί ως το “κολλέγιο των ορεινών”.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Ζακύνθου, Διονύσιος, ενώ χαιρετισμούς, μεταξύ άλλων απηύθυναν, ο αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου Λ. Νιοτόπουλος, ο δήμαρχος Ζακύνθου Π. Κολοκοτσάς, ο περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων, Κων. Γκίκας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακολούθως ο κ. Αρετάκης, εμφανώς συγκινημένος, ευχαρίστησε όλους όσους τον στήριξαν και βοήθησαν στην υλοποίηση του οράματός του, ενώ ο κ. Κοντονής ανέφερε πως “ο κ. Αρετάκης εφάρμοσε στην πράξη την αποστολή του Κοσμά Αιτωλού που ζητούσε την ανέγερση σχολείων για την παιδεία και τη μόρφωση των Ελλήνων”. Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο κ. Κοντονής, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ξενάγηση των επίσημων καλεσμένων στους εσωτερικούς χώρους του σχολείου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.