ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μηνύσεις δήμων των πληγέντων από την πετρελαιοκηλίδα περιοχών

Μηνύσεις δήμων των πληγέντων από την πετρελαιοκηλίδα περιοχών

«Η Γλυφάδα θα προσφύγει τόσο στα ποινικά δικαστήρια, όσο και στα αστικά δικαστήρια, θα αναζητήσουμε αποζημίωση για κάθε ζημιά που έχει υποστεί ο δήμος, θα κάνουμε το αυτονόητο» είπε ο δήμαρχος Γλυφάδας…

Μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου αναμένεται να καταθέσουν δήμοι που επλήγησαν από την πετρελαιοκηλίδα, αλλά και ιδιώτες που έχουν επιχειρήσεις στην παραλία του Σαρωνικού.

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μόραλης, μιλώντας στον Σκάι, ζήτησε να ερευνηθούν και οι ευθύνες της πλοιοκτήτριας εταιρίας με αφορμή τις σοβαρές καταγγελίες και της Πανελλήνιας Ένωσης Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού που χαρακτηρίζει το πλοίο ως μια «κινητή οικολογική βόμβα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αντίστοιχα, ο δήμαρχος Γλυφάδας Νίκος Παπανικολάου, με δεδομένο ότι η παραλία της Γλυφάδας υπέστη πολύ σοβαρό πλήγμα από την διαρροή του πετρελαίου, δήλωσε επίσης στον Σκάι, πως υπάρχουν ευθύνες τόσο σε πράξεις όσο και σε παραλήψεις και τόνισε πως αύριο το πρωί κατατίθενται μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου. Είναι πολλά τα ερωτήματα για όλους μας, τόνισε. «Δεν μπορεί να έχει συντελεστεί ένα τέτοιο έγκλημα και να μην λογοδοτήσει κανείς», είπε χαρακτηριστικά και προανήγγειλε πως η Γλυφάδα θα προσφύγει τόσο στα ποινικά δικαστήρια, όσο και στα αστικά δικαστήρια, θα αναζητήσουμε αποζημίωση για κάθε ζημιά που έχει υποστεί ο δήμος, θα κάνουμε το αυτονόητο, είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.