ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Βόλος: Κάτι βρωμάει αλλά… κανείς δεν ξέρει τι είναι

Βόλος: Κάτι βρωμάει αλλά… κανείς δεν ξέρει τι είναι

Δεκάδες είναι οι καταγγελίες που υπάρχουν τα τελευταία 24ωρο για μια άσχημη μυρωδιά στον Βόλο, όμως μέχρι στιγμής κανείς δεν γνωρίζει τι είναι.

Αγανάκτηση έχει προκαλέσει στους κατοίκους του Βόλου η επανεμφάνιση -όπως τονίζεται σε τοπικά Μέσα- μιας έντονης δυσοσμίας το βράδυ του Σαββάτου και μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής.

Προς το παρόν, η προέλευση της δυσοσμίας παραμένει απροσδιόριστη, ενώ σύμφωνα με δηλώσεις της Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας, Δωροθέας Κολυνδρίνη, τον Αύγουστο θα γίνει γνωστός ο ρυπαντής, με τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων της έρευνας που διεξάγει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Είναι ενδεικτικές, πάντως, οι οδυνηρές εμπειρίες που μοιράστηκαν στα social media οι κάτοικοι, τη στιγμή, δε, που η τοπική ιστοσελίδα thenewspaper.gr λέει πως το τηλεφωνικό της κέντρο πήρε φωτιά από τις δεκάδες καταγγελίες!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε κάποιες από τις μαρτυρίες Βολιωτών, όπως δημοσιεύτηκαν στο ίδιο Μέσο:

  • «Και εγώ ξύπνησα στις 5:30 με πιασμένη την ανάσα. Νιώθω ένα κάψιμο από τον λαιμό ως το στομάχι, τα ρουθούνια μου είναι βουλωμένα και νιώθω έντονη δυσφορία. Θα μας αρρωστήσουν»! Ιφιγένεια
  • «Δεν υπήρχε το σημερινό! Από τις 3:30 μέχρι τώρα δεν μπορούμε να αναπνεύσουμε…» Γεωργία
  • «Ξύπνησα κατά τις 3:30 από τη μυρωδιά του καμένου και έψαχνα να δω στο σπίτι μήπως ξεχάστηκε κάποια ηλεκτρική συσκευή, αλλά μόλις κατάλαβα ότι έρχεται απ’ έξω έκλεισα τις μπαλκονόπορτες για να περιορίσω τη μυρωδιά» Σάββας
  • «Δυσφορία και αναγούλα. Καψιμο και τσούξιμο» Μαγδαλένα
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.