Φωτιά στον Κολωνό: Τι υποστηρίζει ο πατέρας του πεντάχρονου που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

«Με πήρε ο ύπνος, ούτε κατάλαβα πώς μπήκε η φωτιά»

Φωτιά στον Κολωνό: Τι υποστηρίζει ο πατέρας του πεντάχρονου που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Αποκοιμήθηκε από την κούραση ο πατέρας του 5χρονου παιδιού , το οποίο νοσηλεύεται με εγκαύματα στην εντατική. Αυτή την εξήγηση έδωσε στις ανακριτικές αρχές, όταν συνελήφθη για παραμέληση εποπτείας του ανήλικου παιδιού του.

…« Με την γυναίκα μου δουλεύουμε το ταξί που έχουμε και όταν γύρισα σπίτι εκείνη πήρε το μεγαλύτερο παιδί και πήγαν να ψωνίσουν κάτι για να φάμε. Στο δωμάτιο έπαιζαν τα δύο μικρότερα παιδιά 5 και 7 χρονών και εγώ ξάπλωσα και χωρίς να το καταλάβω με πήρε ο ύπνος. Ξαφνικά ξύπνησα από τις φωνές και τον πυκνό καπνό», είπε στις Αρχές ο πατέρας.

Υποστηρίζει, σύμφωνα με το cnn.gr, ότι αμέσως έτρεξε στο δωμάτιο, άρπαξε το 7χρονο παιδί και το έβγαλε έξω από το φλεγόμενο διαμέρισμα, ενώ ταυτόχρονα οι γείτονες ειδοποιούσαν την πυροσβεστική.

Μέχρι να επιστρέψει όμως ο πατέρας στο φλεγόμενο διαμέρισμα οι καπνοί είχαν γίνει πια αποπνικτικοί και η ορατότητα αδύνατη. Οι πυροσβέστες που έφτασαν κατάφεραν τελικά να απεγκλωβίσουν το 5χρονο αγοράκι, το οποίο όμως ήδη είχε εισπνεύσει πολύ καπνό.

Η οικογένεια έχει ένα ακόμα παιδί, τέταρτο, το οποίο δεν ήταν στο σπίτι αλλά είχε πάει στον παππού του.

Οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά και το ανακριτικό τμήμα προσπαθεί να διαπιστώσει πώς ξεκίνησε η πυρκαγιά, με πιο πιθανό σενάριο, τα δύο μικρά παιδιά που είχαν διαφύγει από την επίβλεψη του πατέρα τους να έπαιζαν ίσως με κάποιο αναπτήρα.

Εν τω μεταξύ, μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει το 5χρονο αγόρι, το οποίο έβγαλε η πυροσβεστική από το διαμέρισμά του, χωρίς τις αισθήσεις του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το αγοράκι νοσηλεύεται διασωληνωμένο στο Αττικό Νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.