«Πανδημία» καταρρεύσεων: Η εμβολιασμένη τραγουδίστρια C.Ringer σωριάστηκε στην σκηνή – Τι συμβαίνει; (βίντεο)

Αθλητές και καλλιτέχνες βρίσκονται αντιμέτωποι με μια νέα «πανδημία»

«Πανδημία» καταρρεύσεων: Η εμβολιασμένη τραγουδίστρια C.Ringer σωριάστηκε στην σκηνή – Τι συμβαίνει; (βίντεο)

Πραγματικά είναι περίεργα τα όσα λαμβάνουν χώρα τον τελευταίο χρόνο, καθώς βλέπουμε σχεδόν σε καθημερινή βάση κάποιον διάσημο να καταρρέει σε ζωντανή μετάδοση.

Η συγκλονιστική αρχή έγινε στo EURO 2020, όταν ο Κρίστιαν Έρικσεν κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Δανίας με την Φιλανδία, από τότε μάλιστα αρκετοί κορυφαίοι αθλητές αντιμετώπισαν επίσης καρδιακά προβλήματα, όπως σας έχουμε αναφέρει στο pronews.gr.

Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες είχαμε δύο ακόμη συγκλονιστικά περιστατικά.

Η Γαλλίδα ποπ ροκ τραγουδίστρια Catherine Ringer, που αν και πλήρως εμβολιασμένη νόσησε από Covid19 κατέρρευσε στη μέση μιας συναυλίας στη Λιέγη στο Βέλγιο, αλλά και ο 17χρονος Ισπανός Pedro Acosta Παγκόσμιος πρωταθλητής στο Moto3, ο οποίος κατέρρευσε την ώρα που έδινε συνέντευξη.

Η Γαλλίδα τραγουδίστρια αυτή την Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου, ενώ εμφανίστηκε στην μουσική παράσταση στο Forum της Λιέγης στο Βέλγιο, η Catherine Ringer κατέρρευσε επί σκηνής. Είχε μόλις ξεκινήσει το κομμάτι Marcia Baila όταν έπεσε στη σκηνή.

Τους τελευταίους μήνες η Catherine Ringer έχει προκαλέσει την ανησυχία των θαυμαστών της. Το περασμένο καλοκαίρι είχε όντως αναγκαστεί να αναβάλει αρκετές συναυλίες της για ιατρικούς λόγους. Αναμενόμενη στο Nuits de Fourvière στις 19 Ιουλίου, είχε ανακοινώσει την τελευταία στιγμή ότι δεν μπορούσε να ταξιδέψει. Άλλες ημερομηνίες στη συνέχεια ακυρώθηκαν με τη σειρά τους. Όπως στις 23 Ιουλίου στο Escales du Cargo d´Arles ή στις 25 Ιουλίου στο Brive Festival στο Brive-la-Gaillarde.

Επιπλέον, η πρώην σταρ του συγκροτήματος Rita Mitsouko (γκρουπ που έφτιαξε με τον σύζυγό της Fred Chichin) στη συνέχεια προσβλήθηκε από τον Covid-19. Όπως είχε αποκαλύψει το Télé-Loisirs, η Catherine Ringer έπρεπε να ακυρώσει ξανά τις παραστάσεις επειδή είχε βγει θετική στη νόσο παρόλο που είχε λάβει την προφύλαξη να εμβολιαστεί και με τις 2 δόσεις. Πληροφορίες επιβεβαίωσαν λίγες μέρες αργότερα ότι η ίδια είχε ανακοινώσει ότι θεραπεύτηκε. «Χάρη στα εμβόλια, ήταν ένας ήπιος Covid», είπε.

Μετά από όλα αυτά οι θαυμαστές της Catherine Ringer ήταν πολύ χαρούμενοι που τη βρήκαν στη σκηνή του Forum de Liège, αυτή την Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου. Όμως ήταν μόλις είχε ξεκινήσει η συναυλία, που η 64χρονη έπεσε επί σκηνής.

Στo βίντεο, η πρώην σύντροφος του Frédéric Chichin εμφανίζεται ξαπλωμένη στο έδαφος για πολλά δευτερόλεπτα πριν έρθει τελικά ένα μέλος του γκρουπ της να την βοηθήσει. Αν και συνήλθε γρήγορα, η τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι δεν θα μπορούσε να συνεχίσει τη συναυλία της, η οποία τελικά αναβλήθηκε.

«Πιστεύω ότι δεν μπορώ να τραγουδήσω» τραύλισε καθώς πήρε το μικρόφωνο και παρέμεινε στα γόνατα για κάποιο χρόνο, ενώ αποχώρησε υποβασταζόμενη από μέλη του γκρουπ και υπό τα χειροκροτήματα του κοινού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=27&v=LZF2ADcenXQ&feature=emb_title&ab_channel=TheGrandPrixReloaded

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.