ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πορτογαλία: Rapid test όλοι οι ποδοσφαιριστές πριν τους αγώνες

Πορτογαλία: Rapid test όλοι οι ποδοσφαιριστές πριν τους αγώνες

Η ηγεσία της πορτογαλικής λίγκας ανακοίνωσε ότι όλοι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές θα πρέπει να υποβάλλονται σε τεστ για COVID-19 πριν από κάθε αγώνα.

Σε ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι ενημέρωσε τους συλλόγους για την υποχρέωση όλων των ποδοσφαιριστών να υποβάλλονται σε τεστ αντιγόνου 48 ώρες πριν από κάθε αγώνα, όπως και ότι θα πρέπει να χρησιμοποιούν μάσκες στον πάγκο.

Η Πορτογαλία έχει εντοπίσει 14 κρούσματα της μετάλλαξης Όμικρον, με 13 από αυτά να αφορούν παίκτες και προσωπικό της Μπελενένσες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η χώρα, η οποία πρόσφατα επέβαλε εκ νέου περιορισμούς, ανέφερε 4.670 νέα κρούσματα σήμερα, που αποτελεί τον υψηλότερο αριθμό από τις αρχές Φεβρουαρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.