ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Κάλπες στην Βρετανία: Στο 43% η πρόθεση ψήφου για τους Συντηρητικούς – Πάει για μεγάλη νίκη η Τ.Μέϊ

Κάλπες στην Βρετανία: Στο 43% η πρόθεση ψήφου για τους Συντηρητικούς – Πάει για μεγάλη νίκη η Τ.Μέϊ

Δύο μέρες πριν τις εκλογές και μετά την επίθεση στο Μπόροου, η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τ.Μέϊ δείχνει έτοιμη να καταγάγει μια μεγάλη πολιτική νίκη και να δρομολογήσει με ασφάλεια την έξοδο της Βρετανίας από την ΕΕ.

Σε έρευνα της Opinium, που δημοσιεύτηκε την Τρίτη, δείχνει πως οι Συντηρητικοί οδεύουν να αυξήσουν την κοινοβουλευτική τους πλειοψηφία. Μάλιστα, το προβάδισμα των Συντηρητικών έναντι του Εργατικού Κόμματος διευρύνθηκε στις επτά εκατοστιαίες μονάδες, δηλαδή κατά μία μονάδα σε σχέση με την προηγούμενη έρευνα της ίδιας εταιρείας, η οποία δημοσιεύθηκε το Σάββατο.

Πρόκειται για την πρώτη δημοσκόπηση που έγινε στο σύνολό της μετά την επίθεση στο Λονδίνο που διέπραξαν ισλαμιστές την 3η Ιουνίου (4η-6η Ιουνίου) και παρουσιάζει τους Συντηρητικούς να συγκεντρώνουν το 43% της πρόθεσης ψήφου και τους Εργατικούς να χάνουν μία μονάδα και να συγκεντρώνουν το 36%.

Την ίδια στιγμή, λίγες ώρες πριν από τις βρετανικές εκλογές και με νωπές ακόμα τις μνήμες από το τρίτο τρομοκρατικό χτύπημα στην καρδιά του Λονδίνου, το Σάββατο, η Τερέζα Μέι φαίνεται διατεθειμένη να εξετάσει αλλαγές στο νομικό πλαίσιο για τα ανθρώπινα δικαιώματα, εάν αυτό χρειάζεται προκειμένου να καταπολεμηθεί ο ισλαμικός εξτρεμισμός.

Η πρωθυπουργός σημείωσε μάλιστα πως η Βρετανία οφείλει να κάνει περισσότερα για να περιορίσει τις κινήσεις φερόμενων ως εξτρεμιστών ακόμη και εάν δεν έχει επαρκή αποδεικτικά στοιχεία για να τους ασκεί ποινικές διώξεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.