ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πήρε την εντολή και σχηματίζει αυτοδύναμη κυβέρνηση η Τ. Μέι! – Προς Brexit express! (βίντεο) (upd)

Πήρε την εντολή και σχηματίζει αυτοδύναμη κυβέρνηση η Τ. Μέι! – Προς Brexit express! (βίντεο) (upd)

Λιγότερο από 20 λεπτά κράτησε η συνάντηση της Βασίλισσας Ελισάβετ με την Τερέζα Μέι, η οποία παρευρέθη με τον σύζυγό στο παλάτι του Μπάκιγχαμ για να σχηματίσει κυβένρηση συνεργασίας με το Δημοκρατικό Ενωτικό Κόμμα της Βόρειας Ιρλανδίας

Το κόμμα των Τόρις της κυρίας Μέι έλαβε 318 έδρες και μαζί με τους δέκα βουλευτές του βορειοϊρλανδικού DUP (το οποίο υποστηρίζει φανατικά το Brexit) θα έχει την απόλυτη πλειοψηφία στην επόμενη Βουλή με 328 έδρες.

Το διάγγελμα της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι μετά τη συνάντηση με την Βασίλισσα:

Είδα τη Βασίλισσα και σχηματίζω κυβέρνηση που θα οδηγήσει τη χώρα μπροστά, στη σταθερότητα. Σε λίγες μέρες ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις για το Brexit. Στα επόμενα 5 χρόνια θα χτίσουμε μια χώρα στην οποία κανείς δεν θα μείνει πίσω. Η χώρα χρειάζεται σταθερότητα. Μόνο οι συντηρητικοί μπορούν να διασφαλίσουν αυτή τη σταθερότητα. Θα συνεργαστούμε με τους Βορειοϊρλανδούς Δημοκράτες. Θα είμαστε ενωμένοι για να πετύχουμε μια καλή συμφωνία για το Brexit. Αυτό ζήτησε ο λαός τον περασμένο Ιούνιο. Τώρα, ας πιάσουμε δουλειά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.