ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

“Ο Μπερλουσκόνι θα αλλάξει τη δικαιοσύνη για να μην πάθουν και άλλοι τα δικά του”

“Ο Μπερλουσκόνι θα αλλάξει τη δικαιοσύνη για να μην πάθουν και άλλοι τα δικά του”

Την Παρασκευή το δικαστήριο του Μιλάνου, καταδίκασε σε τέσσερα χρόνια φυλακή και σε στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων τον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας. Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι για φορολογική απάτη στην υπόθεση του ομίλου Mediaset.

Σε ό,τι αφορά τη χθεσινή καταδίκη του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης για φορολογική απάτη, ο «Καβαλιέρε», μιλώντας σήμερα, Σάββατο, σε μεσημεριανό δελτίο του τηλεοπτικού του ομίλου, άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί, τελικά, να μην εγκαταλείψει την πολιτική.

«Αισθάνομαι υποχρεωμένος να παραμείνω εντός πολιτικού πεδίου για να αναμορφώσω τον όλο χώρο της δικαιοσύνης, για να μη τύχουν και σε άλλους, όλα αυτά που περνάω εγώ», δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.