ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Επικρίσεις της Ε.Ε. στην Πολωνία για την εθνική στάση της

Επικρίσεις της Ε.Ε. στην Πολωνία για την εθνική στάση της

Την αντίδραση της Πολωνίας προκάλεσε η «έκκληση» της Ε.Ε. για τις αλλαγές στο δικαστικό σύστημα της χώρας, καθότι μάλιστα υπήρξαν και απειλές για κοινοτικές κυρώσεις, προς τη Βαρσοβία.

Ειδικότερα, έγινε λόγος για «πολιτικό χαρακτήρα» της έκκλησης, αλλά και πως Ευρωπαϊκή Ένωση θα όφειλε να μην αναμιγνύεται σε αυτό το εσωτερικό ζήτημα της χώρας, όπως δήλωσε ο ηγέτης του κυβερνώντος κόμματος του Νόμου και της Δικαιοσύνης (PiS), ο Γιάροσλαβ Κατσίνσκι.

«Τα ζητήματα τα οποία χειριζόμαστε αυτή τη στιγμή ανήκουν αποκλειστικά στην εθνική μας δικαιοδοσία, επομένως αυτό που έχουμε εδώ είναι κατάχρηση (των εξουσιών της Κομισιόν)», έκρινε ο Κατσίνσκι, ο de facto ηγέτης της Πολωνίας, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πρόκειται απλά για μια ενέργεια που έχει πολιτικό χαρακτήρα», πρόσθεσε ο ίδιος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.