ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Γαλλία: Την επιστροφή του Σαρκοζί επιθυμούν οι ψηφοφόροι του UMP

Γαλλία: Την επιστροφή του Σαρκοζί επιθυμούν οι ψηφοφόροι του UMP

Το 64% των ψηφοφόρων του UMP επιθυμούν ο πρώην πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί «να επιστρέψει στην πολιτική ζωή και να είναι υποψήφιος της δεξιάς στις προεδρικές εκλογές το 2017», ενώ το 30% θα ήθελε ο Σαρκοζί «να επιστρέψει στην πολιτική ζωή, αλλά μόνο για να εκφράσει την άποψή του για διάφορα ζητήματα», σύμφωνα με δημοσκόπηση που του Ifop για λογαριασμό της εφημερίδας Journal du Dimanche.

Ο Σαρκοζί, αμέσως μετά την ήττα του από τον Ολάντ, είχε εκφράσει την επιθυμία να εγκαταλέιψει την πολιτική. Όμως αυτό το σχόλιο μάλλον είχε γίνει εν θερμώ, καθώς από τότε, έχει αποφύγει να κάνει δηλώσεις σχετικά με την πολιτική στη Γαλλία, αλλά και με το δικό του πολιτικό μέλλον.

Στο μεταξύ σκληρή είναι η μάχη για την προεδρία του UMP μεταξύ του πρώην πρωθυπουργού Φρανσουά Φιγιόν, 58 ετών, και του γενικού γραμματέα του κόμματος Ζαν-Φρανσουά Κοπέ, 48 ετών.

Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, φαβορί στις εκλογές του κόμματος, που θα πραγματοποιηθούν στις 18 Νοεμβρίου και στις οποίες θα συμμετάσχουν περίπου 300.000 μέλη του UMP, είναι ο Φιγιόν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.