Υποψήφιος Ν.Τραμπ στο Ανώτατο Δικαστήριο: Δεν υποχωρεί παρά τις κατηγορίες

Υποψήφιος Ν.Τραμπ στο Ανώτατο Δικαστήριο: Δεν υποχωρεί παρά τις κατηγορίες

Ο υποψήφιος του Ντόναλντ Τραμπ στο Ανώτατο Δικαστήριο κατήγγειλε σήμερα ότι είναι θύμα μιας «παράλογης και χυδαίας εκστρατείας συκοφαντιών» τονίζοντας ότι δεν θα επιτρέψει να «εκφοβιστεί» από τις κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης εναντίον του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι προσπάθειες που επικεντρώνονται στο να καταστρέψουν τη φήμη μου δεν θα με κάνουν να υποχωρήσω» έγραψε ο Μπρετ Κάβανο, ηλικίας 53 ετών, σε μια επιστολή προς την επιτροπή Δικαιοσύνης της Γερουσίας, που είναι επιφορτισμένη με την εξέταση της υποψηφιότητάς του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.