ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

«Επεσε» το twitter: Πίνακας δείχνει τον Τραμπ στο ίδιο τραπέζι με Λίνκολν, Νίξον και Ρίγκαν

«Επεσε» το twitter: Πίνακας δείχνει τον Τραμπ στο ίδιο τραπέζι με Λίνκολν, Νίξον και Ρίγκαν

Οταν ο Ντόναλντ Τραμπ έδωσε συνέντευξη στο CBS News, οι περισσότεροι ασχολήθηκαν με έναν πίνακα που είναι σε τοίχο του Λευκού Οίκου και λιγότεροι με το τι είπε.

Σε αυτόν, ο Τραμπ είναι καθισμένος στο ίδιο τραπέζι με Ρεπουμπλικανούς πρώην προέδρους των ΗΠΑ, ανάμεσα τους ο Αβραάμ Λίνκολν, ο Ρόναλντ Ρίγκαν και ο Ρίτσαρντ Νίξον.

Χρήστες του Twitter γρήγορα πρόσεξαν το «Κλαμπ των Ρεπουμπλικανών», όπως ονομάζεται ο πίνακας και οι περισσότεροι τον χαρακτήρισαν κιτς. Και βέβαια κάποιοι έσπευσαν να βάλουν τη δική τους «πινελιά», παρουσιάζοντας διαφορετικές εκδοχές.


https://twitter.com/jbillinson/status/1051627281687478272https://twitter.com/jbillinson/status/1051627281687478272


Ο πίνακας είναι έργο του Αντι Τόμας, καλλιτέχνη που ζει στο Μιζούρι, ο οποίος δήλωσε ότι είναι εκστασιασμένος που ανακάλυψε ότι ο πίνακάς του είναι στον Λευκό Οίκο. Ο γερουσιαστής Ντάρελ Ισα φέρεται να ήταν εκείνος που τον χάρισε στον Τραμπ.



Ο Τόμας έχει ζωγραφίσει και άλλους πίνακες με πρώην προέδρους που κάνουν… παρέα, ανάμεσά τους και μία αντίστοιχη σκηνή με Δημοκρατικούς, που βρίσκεται επίσης στον Λευκό Οίκο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην «παρέα» του Τραμπ πάντως, είναι οι Αβραάμ Λίνκολν, Θεόδωρος Ρούσβελτ, Ντουάιτ Αϊζενχάουερ, Ρίτσαρντ Νίξον, Τζέραλντ Φορντ, Ρόναλντ Ρίγκαν και Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος και ο νεότερος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.