ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τραγικό βίντεο με γάμο παιδιών 8 και 10 χρονών

Τραγικό βίντεο με γάμο παιδιών 8 και 10 χρονών

Βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και δίχνει να παντρεύονται ένα 8χρονο κορίτσι με ένα νεαρό αγόρι Ρομά προκαλεί αντιδράσεις!

Ο γάμος φέρεται να έγινε στην πόλη Κράγιοβα της Ρουμανίας.

Το βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου τράβηξε ο τραγουδιστής Alex de la Caracal ο οποίος ήταν και αυτός που διασκέδασε τους καλεσμένους μετά την τελετή.

Στο βίντεο διακρίνεται η νύφη, ο 8χρονη δηλαδή, περιτριγυρισμένοι από πολλούς άλλους που προσπαθούν να της βάλουν τις τελευταίες πινελιές και να της φτιάξουν το τεράστιο ροζ νυφικό της.

Ο γαμπρός πάλι, 10 ετών, χόρευε μόνος του υπό τους ήχους των φολκλόρ τραγουδιών του de la Caracal, ο οποίος σε κάποια στιγμή ακούγεται να τού λέει: «Ασε τα παιχνίδια σου στην άκρη, σήμερα παντρεύεται τη νύφη σου».

Στη συνέχεια η νύφη ανεβαίνει σε ένα σκαμνί στο κέντρο του δωματίου για να μπορέσουν να την δουν όλοι, από πάνω μέχρι κάτω, με το νυφικό της.

Οι γάμοι μεταξύ ανηλίκων είναι παράνομοι στη Ρουμανία και ο αυτοαποκαλούμενος ηγέτης της κοινότητας των Ρομά Ντόριτς Κιόμπα ανακοίνωσε πριν από τέσσερα χρόνια ότι οι Τσιγγάνοι που παντρεύουν τα ανήλικα παιδιά του θα παραδίδονται στην αστυνομία.

Ενας από τους καλεσμένους, ο Don Vochin που μίλησε στη Daily Mail υποστήριξε ότι δεν ήταν ένας κανονικός γάμος αλλά μια τελετή στην οποία τα δυο παιδιά… λογοδόθηκαν.

Ενας άλλος χρήστης των social media ανέφερε ότι ο γάμος θα γίνει όταν τα παιδιά ενηλικιωθούν.

Το 2011 ένας ανάλογος γάμος έγινε στο χωριό Γαλάτι στη Μολδαβία. Τα παιδιά ήταν 8 και 7 ετών και φυσικά παρενέβη η αστυνομία. Οι αρχές, στη συνέχεια δήλωσαν ότι ο γάμος δεν θεωρείται νόμιμος καθώς δεν είχε δηλωθεί στο δημαρχείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.