ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τερέζα Μέι: Η μη συμφωνία για Brexit θα φέρει «Χάος, αβεβαιότητα και διχασμό»

Τερέζα Μέι: Η μη συμφωνία για Brexit θα φέρει «Χάος, αβεβαιότητα και διχασμό»

Για «χάος, αβεβαιότητα και διχασμό» προειδοποίησε η πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τερέζα Μέι.

Σε σημερινές δηλώσεις της στη Βουλή των Κοινοτήτων, επιμένοντας πως η συμφωνία της είναι η μοναδική δυνατή και σημειώνοντας ότι αν οι Βρετανοί βουλευτές καταψηφίσουν τη συμφωνία, τότε θα πρέπει να ληφθούν μέτρα και να επιταχυνθεί ο σχεδιασμός για μία έξοδο χωρίς συμφωνία.

Απαντώντας στις ερωτήσεις των μελών της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Σύνδεσης της Βουλής των Κοινοτήτων, η βρετανίδα πρωθυπουργός δήλωσε ότι επιδιώκει οι βουλευτές «να επικεντρώσουν την προσοχή τους σε αυτό που έχουν μπροστά τους» και να αγνοήσουν άλλες εναλλακτικές, ενώ, αναφερόμενη στις προτάσεις για την διεξαγωγή νέου δημοψηφίσματος ή για την καθυστέρηση της εξόδου από την Ένωση, δήλωσε ότι στόχο έχουν την ανατροπή του Brexit.

Παράλληλα, χαρακτήρισε την ψηφοφορία της 11ης Δεκεμβρίου ιστορικής σημασίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφερόμενη στην επιλογή της καθυστέρησης του Brexit για να δοθεί η δυνατότητα διεξαγωγής δεύτερου δημοψηφίσματος για την έξοδο, η πρωθυπουργός της Βρετανίας ισχυρίσθηκε ότι αυτό θα σήμαινε την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων με την ΕΕ, κάτι που οι Βρυξέλλες έχουν απορρίψει, προειδοποίησε ότι αυτό θα καταστρέψει την εμπιστοσύνη προς τον πολιτικό κόσμο και απείλησε με «μεγαλύτερη αβεβαιότητα και διχασμό της χώρας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.