ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Brexit: Τηλεφωνική επικοινωνία Μέι – Γιούνκερ – Συζητήθηκαν οι εξελίξεις σε τεχνικό επίπεδο

Brexit: Τηλεφωνική επικοινωνία Μέι – Γιούνκερ – Συζητήθηκαν οι εξελίξεις σε τεχνικό επίπεδο

Τερέζα Μέι και Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ συνομίλησαν τηλεφωνικά για το Brexit. Στο επίκεντρο βρέθηκαν οι τεχνικές λεπτομέρειες του πλάνου για την αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Βρετανίδας πρωθυπουργού, η τηλεφωνική επαφή έγινε στο πλαίσιο των συνομιλιών για το Brexit, οι οποίες συνεχίζονται.

Το πρωί της Δευτέρας, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, είχε γίνει γνωστό ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δήλωσε πως η λήψη σοβαρών αποφάσεων μέσα στην εβδομάδα για το Brexit, άπτεται του βρετανικού κοινοβουλίου, μετά το μηδενικό αποτέλεσμα των συνομιλιών που διεξήχθησαν με το Λονδίνο, στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς δήλωσε στην διάρκεια μιας προγραμματισμένης ενημέρωσης των δημοσιογράφων ότι ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ μίλησε στο τηλέφωνο με την Τερέζα Μέι χθες το βράδυ, προκειμένου να ενημερωθεί για τις εξελίξεις σε τεχνικό επίπεδo.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.