ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βενεζουέλα: Στο σκοτάδι ξανά το Καράκας

Βενεζουέλα: Στο σκοτάδι ξανά το Καράκας

Το Καράκας και πολλές άλλες μεγάλες πόλεις της Βενεζουέλας βυθίστηκαν ξανά στο σκοτάδι το βράδυ της Παρασκευής, ενώ οι κάτοικοι μόλις είχαν αρχίσει να συνέρχονται από τη γενική διακοπή της ηλεκτροδότησης που κράτησε τέσσερις ημέρες.

Η διακοπή σημειώθηκε περί τις 19:10 τοπική ώρα [01:10 ώρα Ελλάδας], διαπίστωσε το Γαλλικό Πρακτορείο, με αποτέλεσμα τόσο η πρωτεύουσα όσο και πολλές άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας να βυθιστούν στο σκοτάδι, σύμφωνα με αναρτήσεις που έγιναν από κατοίκους σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Παρασκευής, ο Νικολάς Μαδούρο κάλεσε σε… προσευχή τους πολίτες της βυθισμένης στο σκοτάδι Βενεζουέλας, ομολογώντας ότι το εθνικό δίκτυο ηλεκτροδότησης έχει υποστεί «τεράστια ζημιά» μετά τα δύο μπλακ άουτ με διαφορά ολίγων ημερών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.