ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κίνα: Το πρώτο ιπτάμενο αεροπλανοφόρο (φωτο)

Κίνα: Το πρώτο ιπτάμενο αεροπλανοφόρο (φωτο)

Σίγουρα δεν έχετε δει κάτι παρόμοιο αλλά δυστυχώς δεν είναι ακριβώς πραγματικό, αφού είναι κατασκεύασμα φίλων του χαρταετού.

Κάποιοι φανατικοί φίλοι του χαρταετού λοιπόν από την Κίνα δημιούργησαν αυτό που θα μπορούσε να είναι το πρώτο ιπτάμενο αεροπλανοφόρο στον κόσμο.

Ο Συγκεκριμένος χαρταετός, είναι μεν μικρότερος από ένα πραγματικό αεροπλανοφόρο, αλλά το μέγεθος του είναι στις διαστάσεις ενός αστικού λεωφορείου. Ο χαρταετός πέταξε στο 36ο ετήσιο Διεθνές Φεστιβάλ Kite στο Weifang της επαρχίας Shandong.

Ο χαρταετός μοιάζει με το αεροπλανοφόρο τύπου 002 της Κίνας, ο οποίος βρίσκεται σήμερα στο λιμάνι του Dalian και δέχεται μια νέα γκρίζα επίστρωση καταστρώματος πτήσης. Το 002 Ολοκληρώθηκε το 2018 και έχει ήδη πραγματοποιήσει πολλές θαλάσσιες δοκιμές στη Θάλασσα Bohai.

Η κατασκευή του έγινε με αφορμή και την ετήσια μεγαλειώδη παρέλαση του Κινεζικού ναυτικού στην επαρχία της Shandong στην ανατολική Κίνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.