ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Διπλωματικό επεισόδιο Μόσχας-Μαδρίτης για δηλώσεις του Ισπανού υπουργού Εξωτερικών

Διπλωματικό επεισόδιο Μόσχας-Μαδρίτης για δηλώσεις του Ισπανού υπουργού Εξωτερικών

Η Ρωσία κάλεσε σήμερα κάλεσε τον Ισπανό πρέσβη έπειτα από τις δηλώσεις του Ισπανού υπουργού Εξωτερικών Χοσέπ Μπορέλ ο οποίος αναφέρθηκε στην «εχθρό από τα παλιά» Ρωσία, γνωστοποίησε σήμερα το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.

«Η Ρωσία, ο παλιός μας εχθρός, δηλώνει ξανά ‘είμαι εδώ’ και επέστρεψε ως μια απειλή και η Κίνα επίσης αυτοπαρουσιάζεται ως ένας εχθρός», τόνισε ο Μπορέλ την περασμένη εβδομάδα στην ισπανική εφημερίδα El Periodico.

Το ρωσικό ΥΠΕΞ υπογραμμίζει ότι τα σχόλια του επικεφαλής της ισπανικής διπλωματίας «βλάπτουν τις σχέσεις μεταξύ Ισπανίας και Ρωσίας, την αμοιβαία αντίληψη των διμερών σχέσεων ως φιλικές, που βασίζονται στη συνεργασία και στα αμοιβαία οφέλη».

Το ισπανικό υπουργείο Εξωτερικών δεν έχει προβεί μέχρι στιγμής σε κάποιο σχόλιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.