ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Απίστευτος καβγάς σε αεροπλάνο: Του έσπασε το laptop στο κεφάλι λόγω ζήλειας [βίντεο]

Απίστευτος καβγάς σε αεροπλάνο: Του έσπασε το laptop στο κεφάλι λόγω ζήλειας [βίντεο]

Αγριες διαστάσεις πήρε ένας καβγάς ζευγαριού, σε αεροσκάφος της American Airlines, με αποτέλεσμα να τους πετάξουν έξω και τους δύο πριν από την απογείωση.

Ο καβγάς ξέσπασε σε αεροσκάφος που επρόκειτο να αναχωρήσει από το Μαϊάμι με προορισμό το Λος Αντζελες. Ολα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα κατηγόρησε τον σύντροφό της ότι κοίταξε μια άλλη γυναίκα. Και στο τέλος δεν δίστασε να του φέρει το laptop στο κεφάλι!

Βίντεο από τον καβγά στην πτήση

Στο βίντεο από τον καβγά- το οποίο δημοσίευσε μία άλλη επιβάτης της πτήσης- η γυναίκα ακούγεται να βρίζει τον σύντροφό της. «Θέλεις να δοκιμάσεις να κοιτάξεις άλλη γυναίκα; Αντε γα@@σου!», ακούγεται να λέει. Μια αεροσυνοδός προσπαθεί να την ηρεμήσει, αλλά μάταια, αφού η γυναίκα συνεχίζει να βρίζει ασταμάτητα, ενώ λέει διαρκώς στον σύντροφό της να σκάσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αμέσως μετά ο άνδρας σηκώνεται, για να καθίσει στο μπροστινό μέρος του αεροσκάφους έπειτα από παρότρυνση της αεροσυνοδού, αλλά σε εκείνο το σημείο γίνεται η… έκρηξη της γυναίκας. Σηκώνεται, τον κυνηγά στον διάδρομο του αεροσκάφους και του φέρνει στο κεφάλι το laptop! Οπως αναμενόταν, έπειτα από αυτό τον άγριο καβγά, το ζευγάρι απομακρύνθηκε από το αεροσκάφος, προκειμένου αυτό να απογειωθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.