ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αγρότες απέκλεισαν το Βερολίνο με τρακτέρ – Διαμαρτύρονται για την αγροτική μεταρρύθμιση της Ε.Ε. (βίντεο)

Αγρότες απέκλεισαν το Βερολίνο με τρακτέρ – Διαμαρτύρονται για την αγροτική μεταρρύθμιση της Ε.Ε. (βίντεο)

Η γερμανική πρωτεύουσα είναι αποκλεισμένη από αγρότες και τρακτέρ, τα οποία έχουν φθάσει από διάφορα σημεία της χώρας. Γιατί αντιδρούν και τι ζητούν.

Συγκεκριμένα, η γερμανική πρωτεύουσα έχει κατακλυστεί από αγροτικά μηχανήματα και οργισμένους αγρότες, οι οποίοι αντιδρούν στην ευρύτερη μεταρρύθμιση της Ε.Ε. για την αγροτική παραγωγή.

Μάλιστα, οι διαδηλωτές έχουν αφιχθεί στο Βερολίνο, προερχόμενοι από διάφορα σημεία της χώρας.

Οι αγρότες ζητούν από την κυβέρνηση να δώσει προτεραιότητα στους μικρο-παραγωγούς και να σταματήσει να στηρίζει τις μεγάλες αγροτικές βιομηχανίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, αξιώνουν τη στήριξη της οργανικής καλλιέργειας αλλά και των βιολογικών και υγιεινών αγροτικών προϊόντων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.