Μαλαισία: Ανακάλυψαν οστά έφηβου στο στομάχι γιγάντιου κροκόδειλου (βίντεο)

Μαλαισία: Ανακάλυψαν οστά έφηβου στο στομάχι γιγάντιου κροκόδειλου (βίντεο)

Σοκ επικρατεί στη Μαλαισία με την ανακάλυψη των κοκάλων ενός εφήβου στο στομάχι γιγάντιου κροκόδειλου.

Ένας εξάχρονος από το Μεξικό, δέχθηκε επίθεση από κροκόδειλο πριν από περίπου τρεις εβδομάδες και το μήκος του σαρκοβόρου ήταν 4,5 μέτρα.

Το ερπετό πετάχτηκε από τα νερά και έπιασε με τα σαγόνια του από το πόδι τον 14χρονο Ρίκι Γκάνια, την ώρα που έψαχνε για σαλιγκάρια στις όχθες ποταμού στο Ρουμάχ Νταντάτ της Μαλαισίας.

Ο κροκόδειλος του αλμυρού νερού έσυρε στη συνέχεια το αγόρι στο βυθό μπροστά στα μάτια της θείας του.

Χρησιμοποίησαν ως δόλωμα ένα κοτόπουλο κι έπιασαν τον κροκόδειλο σε απόσταση περίπου τριών χιλιομέτρων από το σημείο όπου είχαν χαθεί τα ίχνη του 14χρονου στις 26 Ιουλίου.

Όταν άνοιξαν το στομάχι του μπροστά στα μέλη της οικογένειας του θύματος και αστυνομικούς βρήκαν κάποια απομεινάρια ρούχων και ανθρώπινα λείψανα, τα οποία εστάλησαν για νεκροψία προτού τα παραλάβουν οι συγγενείς του για την κηδεία του παιδιού στο χωριό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.