Τελικά η Λευκάδα σε ποιον ανήκει;

Κίνα: Νοσοκόμα κάνει διάλειμμα και ο ιδρώτας τρέχει… «ποτάμι» (βίντεο)

Κίνα: Νοσοκόμα κάνει διάλειμμα και ο ιδρώτας τρέχει… «ποτάμι» (βίντεο)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Μια νοσοκόμα από την Κίνα κάνει διάλειμμά έξω από κλινική για κορωνοϊό και ο ιδρώτας που έχει μαζευτεί στην ειδική στολή τρέχει ποτάμι.

Το κλιπάκι τραβήχτηκε στις 8 Αυγούστου σε ένα από τα νοσοκομεία της πόλης Ουρούμτσι, στην επαρχία Χιαντζίνγκ, κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού.

Το βίντεο έγινε αμέσως viral, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια views και χιλιάδες σχόλια στο κοινωνικό δίκτυο Weibo.

«Με έκανε να κλάψω. Σας ευχαριστώ όλους που δουλεύετε τόσο σκληρά, άγγελοί μας!» έγραψε, χαρακτηριστικά, ένας από τους σχολιαστές, με χιλιάδες άλλους να ασπάζονται την άποψή του.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.