ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Με εντολή Β.Πούτιν η απαγόρευση πτήσεων από τη Ρωσία προς την Τουρκία λόγω κορωνοϊού

Με εντολή Β.Πούτιν η απαγόρευση πτήσεων από τη Ρωσία προς την Τουρκία λόγω κορωνοϊού

Λόγω της αύξησης του αριθμού των μολύνσεων από κορονoϊό, η Ρωσία ανέστειλε πτήσεις προς την Τουρκία για ενάμιση μήνα, μέχρι την 1η Ιουνίου. Περισσότεροι από 500.000 χιλιάδες Ρώσοι σχεδίαζαν να ξεκουραστούν εκεί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Ο λόγος για την απόφαση αυτή της Ρωσίας ήταν στην πραγματικότητα η επιδεινούμενη επιδημιολογική κατάσταση στην Τουρκία ή ήταν συνέπεια πολιτικών παιχνιδιών;

”«Από τη μία πλευρά, η επιδημιολογική κατάσταση στην Τουρκία είναι πραγματικά πολύ δύσκολη και χειροτερεύει καθημερινά», λέει ο εμπειρογνώμονας Yashar Niyazbayev. Σε όλες σχεδόν τις πόλεις, το επίπεδο απειλής είναι το υψηλότερο, “κόκκινο”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περισσότεροι από 50.000 ασθενείς με COVID-19 και περίπου 250 θάνατοι καταγράφονται καθημερινά. Οι τοπικές αρχές ίσως σύντομα ανακοινώσουν το “κλείσιμο της χώρας” για διάστημα ενός μηνός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.