ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βραζιλία: Ανταλλαγή πυροβολισμών σε μετρό του Ρίο ντε Τζανέιρο – Δεκάδες οι νεκροί (βίντεο)

Βραζιλία: Ανταλλαγή πυροβολισμών σε μετρό του Ρίο ντε Τζανέιρο – Δεκάδες οι νεκροί (βίντεο)

Αρκετοί είναι οι νεκροί σε επεισόδιο με ανταλλαγή πυρών στο μετρό του Ρίο ντε Τζανέιρο, στη Βραζιλία, σύμφωνα με τοπικά Μέσα.

Τουλάχιστον 23 άνθρωποι, ανάμεσά τους και ένας αστυνομικός, έχασαν τη ζωή τους σε επεισόδιο με πυροβολισμούς στη διάρκεια επιχείρησης των αρχών κατά εμπόρων ναρκωτικών στον σταθμό του μετρό στην Τζακαρετσίνιο του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Περί τους 200 αστυνομικούς συμμετείχαν στην επιχείρηση, ενώ συνέδραμαν και άντρες του στρατού, προκειμένου να εμποδίσουν τους εγκληματίες να το σκάσουν μέσω του σιδηρόδρομου.

Μεταξύ των τραυματιών, βρίσκονται δυο αστυνομικοί και δυο επιβάτες του μετρό, οι οποίοι βρίσκονταν μέσα σε συρμό που διέσχιζε τον σταθμό Triagem του Ρίο, στη διάρκεια των πυροβολισμών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.