ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Με τους Πρωθυπουργούς Κίνας και Ιαπωνίας θα συναντηθεί ο Ομπάμα

Με τους Πρωθυπουργούς Κίνας και Ιαπωνίας θα συναντηθεί ο Ομπάμα

Την ερχόμενη Τρίτη συνομιλίες με τους Πρωθυπουργούς της Κίνας Ουέν Τζιαμπάο και της Ιαπωνίας Γιοσιχίκο Νόντα, θα έχει ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα στο περιθώριο της συνόδου των χωρών της Ασίας και του Ειρηνικού στην Καμπότζη.

Όπως διευκρίνισε ο αναπληρωτής σύμβουλος του προέδρου για θέματα εθνικής ασφάλειας Μπεν Ρόουντς, οι συναντήσεις αυτές θα γίνουν την τελευταία ημέρα της περιοδείας του Ομπάμα στη Νοτιοανατολική Ασία.

Ο αμερικανός πρόεδρος θα επισκεφθεί επίσης την Ταϊλάνδη και την Μιανμάρ όπου προβλέπεται να έχει συνομιλίες με τον πρόεδρο Τέιν Σέιν και την ηγέτιδα της αντιοπολίτευσης Αούνγκ Σαν Σούου Κίι.

Οι συναντήσεις του με τους Πρωθυπουργούς της Κίνας και της Ιαπωνίας θα γίνουν σε μια περίοδο που οι σχέσεις των δύο χωρών εχουν επιδεινωθεί, λόγω της διαμάχης τους για τα διαφιλονικούμενα, ακατοίκητα νησιά Σενκάκου ή Νταογού. Την Κυριακή ο Ομπάμα θα γίνει δεκτός στην Μπανγκόκ από το βασιλιά της Ταϊλάνδης Μπουμιμπόλ Αντουλγιαντέι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.