ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

“Επιδεινώνεται η υγεία του Ασάνζ” προειδοποιεί ο πρόεδρος του Ισημερινού

“Επιδεινώνεται η υγεία του Ασάνζ” προειδοποιεί ο πρόεδρος του Ισημερινού

Ο πρόεδρος του Ισημερινού Ραφαέλ Κορέα τόνισε πως επιδεινώνεται η σωματική και ψυχική υγεία του ιδρυτή του Wikileaks Τζούλιαν Ασάνζ, ο οποίος από τον περασμένο Ιούνιο έχει καταφύγει στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο.

Ο Κορέα, ο οποίος βρίσκεται στη Λίμα του Περού για τη σύνοδο της Ένωσης Κρατών της Νότιας Αμερικής, πρόσθεσε πως η υπόθεση χορήγησης από τη χώρα του ασύλου στον Ασάνζ βρίσκεται στα χέρια της Βρετανίας, της Σουηδίας και των ευρωπαϊκών δικαστικών οργάνων, στα οποία έχει προσφύγει ο συνήγορος του Ασάνζ Μπαλτάσαρ Γκαρθόν.

“Το θέμα είναι πως η σωματική και ψυχική του υγεία επιδεινώνεται όταν παραμένει κλεισμένος σε έναν περιορισμένο χώρο, χωρίς να μπορεί να ασκηθεί έξω”, πρόσθεσε ο Κορέα, λέγοντας πως “το γεγονός αυτό θα προκαλούσε επιπλοκές στην υγεία οποιουδήποτε ανθρώπου”

Ο πρόεδρος του Ισημερινού διευκρίνισε ότι ενημερώθηκε από την πρέσβειρα της χώρας του στη βρετανική πρωτεύουσα πως ο Ασάνζ παρουσιάζει ένα όχι σοβαρό πρόβλημα στους πνεύμονες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.