ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Κρατική Δούμα ενέκρινε την απάντηση της Ρωσίας στον «νόμο Μαγκνίτσκι»

Η Κρατική Δούμα ενέκρινε την απάντηση της Ρωσίας στον «νόμο Μαγκνίτσκι»

Η Κρατική Δούμα ενέκρινε σε πρώτη ανάγνωση το νομοσχέδιο «Περί των μέτρων κατά των προσώπων, που εμπλέκονται στην παραβίαση των δικαιωμάτων των πολιτών της Ρωσίας», το οποίο αποτέλεσε απάντηση στον «νόμο Μαγκνίτσκι», που ψηφίστηκε στις ΗΠΑ αναφέρει το Voice of Russia. .

Το νομοσχέδιο προβλέπει την απαγόρευση εισόδου στην Ρωσίας και την κατάσχεση στο έδαφός της όλων των χρηματοοικονομικών και άλλων περιουσιακών στοιχείων των πολιτών των ΗΠΑ, οι οποίοι εμπλέκονται σε σοβαρή παραβίαση των δικαιωμάτων των Ρώσων πολιτών στο εξωτερικό.

Την περασμένη εβδομάδα η Γερουσία των ΗΠΑ ψήφησε το νομοσχέδιο για τις κυρώσεις κατά των Ρώσων που εμπλέκονται σε παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τον θάνατο του δικηγόρου Σεργκέι Μαγνίτσκι στην φυλακή. Το έγγραφο απεστάλλει στον πρόεδρο των ΗΠΑ για υπογραφή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.