ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αιφνιδιαστικές δηλώσεις από τον Σύρο αντιπρόεδρο

Αιφνιδιαστικές δηλώσεις από τον Σύρο αντιπρόεδρο

Ο Σάρα που άσκησε κριτικές και εναντίον του καθεστώτος Άσαντ και των αντιπολιτευόμενων, υποστήριξε πως έχασαν και οι δύο πλευρές στις συγκρούσεις που συνεχίζονται εδώ και 21 μήνες αναφέρει ο τουρκικός τύπος.

 Ο αντιπρόεδρος της Συρίας αφού τόνισε πως πρέπει να γίνουν οπωσδήποτε μεταρρυθμίσεις στη Συρία, σημείωσε πως το καθεστώς Άσαντ δεν μπορεί να πραγματοποιήσει αυτές.

 Ο Σάρα σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Αλ-Ακμπάρ που δημοσιεύεται στο Λίβανο, υπογράμμισε πως ούτε η αντιπολίτευση και ούτε το καθεστώς Άσαντ δεν μπορούν να καθορίσουν το αποτέλεσμα του πολέμου με όπλα.

  Ο αντιπρόεδρος της Συρίας ανέφερε πως οι αντιπολιτευόμενοι στη Συρία δεν μπορούν να επιφέρουν λύση στις συγκρούσεις και ότι η νίκη τους μπορεί να οδηγήσει σε χάος.

 « Ο οποιοσδήποτε πολιτικός συμβιβασμός πρέπει να συμπεριλάβει τη συγκρότηση μιας κυβέρνησης εθνικής ενότητας όπου θα εκπροσωπούνται όλες οι πλευρές και που θα τερματίσει τις βιαιοπραγίες στη χώρα» είπε ο Σύρος αντιπρόεδρος.

Το όνομα του Σάρα είχε αναφερθεί μεταξύ αυτών που προτείνονταν για την προεδρία της μεταβατικής κυβέρνησης και η αντιπολίτευση είχε προσεγγίσει θετικά το θέμα.

 Μετά την πρόταση αυτή όμως που είχε υποστηριχτεί ευρεία από την κοινή γνώμη, ο Σάρα δεν είχε εμφανιστεί για μεγάλο διάστημα ενώπιον του κοινού και είχαν κυκλοφορήσει φήμες περί κατ΄οίκον περιορισμού του . 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr           

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.