Kυρίαρχος ο Μ.Σαλβίνι στην Ιταλία: Πρώτο κόμμα έγινε η Λέγκα του Βορρά στις δημοσκοπήσεις

Kυρίαρχος ο Μ.Σαλβίνι στην Ιταλία: Πρώτο κόμμα έγινε η Λέγκα του Βορρά στις δημοσκοπήσεις

Οριακό προβάδισμα έναντι του Κινήματος Πέντε Αστέρων διατηρεί η Λέγκα του Βορρά στην Ιταλία, όπως απορρέει από δύο νέες δημοσκοπήσεις που δημοσιοποιήθηκαν σήμερα, 16 Οκτωβρίου 2018.

Ειδικότερα, στη δημοσκόπηση (μεταξύ 10-15 Οκτωβρίου 2018) της SWG, το κόμμα του Matteo Salvini συγκεντρώνει ποσοστό 31% στην πρόθεση ψήφου, το οποίο παρέμεινε αμετάβλητο σε σύγκριση με την προηγούμενη έρευνα της εταιρείας.

Τα Πέντε Αστέρια υποχώρησαν (1%) στο 28%, με τους Σοσιαλδημοκράτες να παραμένουν στο 17%.

Ακολουθούν το Forza Italia, τα Αδέρφια της Ιταλίας και Ελεύθεροι και Ίσοι, με 8% (αμετάβλητο), 4% (αμετάβλητο) και 3% (αμετάβλητο), αντίστοιχα.

Σε ό,τι αφορά στη δημοσκόπηση (μεταξύ 13-14 Οκτωβρίου 2018) της Tecnè, η Λέγκα υποχωρεί (1%) στο 30%, με το συγκυβερνών κόμμα να παραμένει στο 29%.

Οι Σοσιαλδημοκράτες ενισχύονται (1%) στο 18%, ενώ ακολουθεί το κόμμα του Silvio Berlusconi, με 11% (αμετάβλητο).

Αδέρφια της Ιταλίας και Ελεύθεροι συγκεντρώνουν 4% και 2%, αντίστοιχα, ποσοστά αμετάβλητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.