ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρόβλημα στις ΗΠΑ με τα επιτόκια – Ν.Τραμπ: «Η μεγαλύτερή μου απειλή είναι η Fed»

Πρόβλημα στις ΗΠΑ με τα επιτόκια – Ν.Τραμπ: «Η μεγαλύτερή μου απειλή είναι η Fed»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ συνέχισε την κριτική του ενάντια στην Ομοσπονδιακή Κεντρική Τράπεζα (Fed) σε μια συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox Business Network, δηλώνοντας ότι η Fed είναι η «μεγαλύτερη του απειλή» γιατί αυξάνει «πολύ γρήγορα» τα επιτόκια.

«Η μεγαλύτερή μου απειλή είναι η Fed», δήλωσε ο Τραμπ σύμφωνα με αποσπάσματα της συνέντευξης, σημειώνοντας ότι δεν έχει μιλήσει με τον πρόεδρο Τζέι Πάουλ, επειδή η Ομοσπονδιακή Κεντρική Τράπεζα είναι «ανεξάρτητη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος με αυτό που κάνει», πρόσθεσε, αναφερόμενος στον Πάουλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.