ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Διαδηλώσεις διαμαρτυρίας και επεισόδια στο Κιρκούκ

Διαδηλώσεις διαμαρτυρίας  και επεισόδια στο Κιρκούκ

Επεισόδια σημειώθηκαν μεταξύ διαδηλωτών και της ιρακινής αστυνομίας στην αντικυβερνητική διαδήλωση διαμαρτυρίας που διοργανώθηκε μετά την προσευχή της Παρασκευής στην ιρακινή πόλη Κιρκούκ αναφέρει ο τουρκικός τύπος .

Η αστυνομία στο Κιρκούκ αναγκάστηκε να ανοίξει πυρ στον αέρα προκειμένου να εμποδίσει τους διαδηλωτές.

Μια ομάδα στο Κιρκούκ μετά το πέρας της προσευχής της Παρασκευής διοργάνωσαν διαδήλωση σε ένδειξη διαμαρτυρίας στις πολιτικές της κυβέρνησης τον τελευταίο καιρό.

Οι διαδηλωτές οι οποίοι κάλεσαν τον Πρωθυπουργό Νουρί Αλ Μαλίκι να παραιτηθεί ζήτησαν την κατάργηση του νόμου περί καταπολέμησης της τρομοκρατίας και την απελευθέρωση των κρατουμένων.

Η αστυνομία άνοιξε πυρ στον αέρα προκειμένου να εμποδίσει τους διαδηλωτές που επιτίθονταν με πέτρες. Σε πολλές πόλεις του Ιράκ, ο λαός διαμαρτύρεται κατά των εφαρμογών της κυβέρνησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr           

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.