ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

O Λευκός Οίκος ετοιμάζει αυστηρά μέτρα περιορισμού του εμπορίου όπλων

O Λευκός Οίκος ετοιμάζει αυστηρά μέτρα περιορισμού του εμπορίου όπλων

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ετοιμάζει αυστηρά μέτρα για τον περιορισμό του εμπορίου όπλων, γράφει η εφημερίδα Washington Post.

Μεταξύ των νέων ρυθμίσεων, που εξετάζονται από κυβερνητική επιτροπή, είναι ο λεπτομερής έλεγχος της βιογραφίας όσων αποφασίζουν να αγοράσουν όπλο.

Πέραν αυτού προτείνεται να δημιουργηθεί μια εθνική βάση δεδομένων, η οποία θα περιέχει στοιχεία για όλες τις μεταβολές στο καθεστώς κατοχής ενός όπλου, συμπεριλαμβανομένης της μεταπώλησής του. Επίσης προτείνεται να γίνουν αυστηρότερες οι απαιτήσεις ως προς την ψυχική υγεία των αγοραστών όπλων και να αυξηθεί η τιμωρία για τυχόν ένοπλες εμφανίσεις κοντά σε εκπαιδευτικά ιδρύματα ή παράδοσης όπλων σε ανηλίκους. Η υπηρεσία Τύπου του Λευκού Οίκου αρνήθηκε επί του παρόντος να σχολιάσει αυτές τις πληροφορίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr            

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.