ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πολιτικούς κλυδωνισμούς προκαλούν οι επιλογές Ομπάμα για το υπουργείο Άμυνας και τη CIA

Πολιτικούς κλυδωνισμούς προκαλούν οι επιλογές Ομπάμα για το υπουργείο Άμυνας και τη CIA

  Τον πρώην Ρεπουμπλικάνο Γερουσιαστή, Τσακ Χάγκελ, ορίζει ο Μπαράκ Ομπάμα νέο υπουργό Άμυνας, ενώ διάδοχο του Ντέιβιντ Πετρέους στις μυστικές υπηρεσίες της CIA ορίζει τον σύμβουλό του σε θέματα αντιτρομοκρατίας, Τζον Μπρέναν.

  Οι σημερινές επιλογές του προέδρου Ομπάμα αναμένονται ωστόσο να προκαλέσουν έντονες αντιδράσεις στη Γερουσία, η οποία θα πρέπει να τις επικυρώσει το επόμενο διάστημα.

  Ο Χάγκελ κατηγορείται από πολλούς Ρεπουμπλικάνους ότι κρατάει σκληρή στάση απέναντι στο Ισραήλ, έχοντας στο παρελθόν καταγγείλει την επιρροή του ισραηλινού λόμπι στη διαμόρφωση της αμερικανικής πολιτικής.

  Ενώ και οι απόψεις του για τη συμμετοχή του Ιράν στις συνομιλίες με το Αφγανιστάν έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στο Κογκρέσο.

  Παράλληλα και η επιλογή του Μπρέναν προκαλεί αντιδράσεις καθώς κατηγορείται ότι έχει χρησιμοποιήσει σκληρές ανακριτικές μεθόδους κατά τη μέχρι σήμερα θητεία του στη CIA.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.