ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ: Ανακοίνωσαν την επιβολή νέων κυρώσεων κατά της Βενεζουέλας

ΗΠΑ: Ανακοίνωσαν την επιβολή νέων κυρώσεων κατά της Βενεζουέλας

Νέες κυρώσεις εναντίον της Βενεζουέλας ανακοίνωσαν οι ΗΠΑ. Συγκεκριμένα στο στόχαστρο της Ουάσινγκτον μπήκαν ο πρώην αντιπρόεδρος και ο πρώην υπουργός Άμυνας, καθώς και στελέχη του Σοσιαλιστικού κόμματος.

Ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί θυμίζει τα τελευταία 24ωρα η κατάσταση στη Βενεζουέλα, καθώς οι διεθνείς δυνάμεις καλούν τον Νικολάς Μαδούρο να παραιτηθεί, ενώ στα σύνορα με τη Βραζιλία έχουν καταγραφεί νεκροί από τις συγκρούσεις. Οι ΗΠΑ, που στηρίζουν τον επικεφαλής της Εθνοσυνέλευσης, Χουάν Γκουαϊδό, ανακοίνωσαν τη Δευτέρα νέο κύκλο κυρώσεων εναντίον της Βενεζουέλας και ειδικότερα εναντίον συγκεκριμένων προσώπων.

Στη νέα λίστα των κυρώσεων συμπεριλήφθηκαν ο πρώην αντιπρόεδρος της χώρας, Ramon Carrizales, ο πρώην υπουργός Άμυνας, Jorge Garcia Carneiro, καθώς και οι πολιτικοί του Σοσιαλιστικού κόμματος, Rafael Lacava και Omar Prieto.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ουάσιγκτον επιμένει στη θέση της και χαρακτηρίζει τον Νικολάς Μαδούρο «παράνομο πρόεδρο», θεωρώντας το αποτέλεσμα των πρόσφατων προεδρικών εκλογών «νοθευμένο» και «άκυρο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.