ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Ντεπαρντιέ θέλει “‘ένα όμορφο σπίτι από ξύλο” κοντά στη Μόσχα

Ο Ντεπαρντιέ θέλει “‘ένα όμορφο σπίτι από ξύλο” κοντά στη Μόσχα

Ο ηθοποιός από τη Γαλλία, Ζεράρ Ντεπαρντιέ που πήρε τη ρωσική υπηκοότητα μετά την απόφασή του να εγκαταλείψει τη Γαλλία για φορολογικούς λόγους, θέλει να χτίσει ένα “μεγάλο, όμορφο, ξύλινο σπίτι” κοντά στη Μόσχα, γράφει σήμερα η Komsomolskaia Pravda.

“Μου ζήτησε να ξεκινήσει η κατασκευή ενός μεγάλου και ωραίου σπιτιού φτιαγμένου από ξύλο”, είπε ο Νικολάι Μποροντατσόφ, o διευθυντής των ρωσικών κινηματογραφικών αρχείων και φίλος του Ντεπαρντιέ. Η ανέγερση θα αρχίσει φέτος το καλοκαίρι στην τοποθεσία Μπέλιε Στόλμπι, 30 χλμ.

νότια της Μόσχας, όπου ο Ντεπαρντιέ αγόρασε ένα οικόπεδο 1.700 τετραγωνικών μέτρων, διευκρίνισε ο ρώσος φίλος του. “Όταν είδε τη φύση μας, τις σημύδες, τη λιμνούλα με τις αγριόπαπιες και τους κάστορες, όπου μπορεί να ψαρεύει κανείς, αποφάσισε να εγκατασταθεί εδώ.

Το αγροτεμάχιο αυτό, το οποίο περιβάλλει ψηλός φράχτης και φρουρείται από σκυλιά, δίπλα στο κτίριο των κινηματογραφικών αρχείων, έχει μόνο οκτώ κατοικίες και οι τιμές των οικοπέδων είναι σχετικά χαμηλές για προάστιο της Μόσχας: από 4.000 με 6.000 ευρώ τα 100 τ.μ. Διαθέτει επίσης ένα μικρό αγρόκτημα που προμηθεύει τους κατοίκους του με φρέσκο γάλο και κρέας.

Ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έδωσε στον 64χρονο Ντεπαρντιέ που είναι πασίγνωστος στη Ρωσία, τον Ιανουάριο τη ρωσική υπηκοότητα. Η ρωσική δημοκρατία Μορντόβια, στον Βόλγα, του είχε προτείνει να επιλέξει ένα διαμέρισμα ή ένα οικόπεδο για να χτίσει σπίτι, μέσα στο δάσος, καθώς και τη θέση του υπουργού Πολιτισμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.