ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Ντ.Τραμπ «ξαναχτυπά» – Απειλεί με δασμούς το Μεξικό λόγω μεταναστών και ναρκωτικών

Ο Ντ.Τραμπ «ξαναχτυπά» – Απειλεί με δασμούς το Μεξικό λόγω μεταναστών και ναρκωτικών

Νέες απειλές εξαπέλυσε ο Ντόναλντ Τραμπ κατά του Μεξικού.

Αυτή τη φορά, ο πρόεδρος των ΗΠΑ προειδοποίησε ότι θα επιβάλει δασμούς στα αυτοκίνητα που εισάγονται από το Μεξικό, αν η χώρα αυτή δεν βοηθήσει να αντιμετωπιστεί το μεταναστευτικό πρόβλημα αλλά και η διακίνηση ναρκωτικών στα νότια σύνορα.

«Αν το Μεξικό δεν θέλει να βοηθήσει, δεν υπάρχει πρόβλημα, θα βάλουμε δασμούς στα αυτοκίνητά τους», είπε ο Τραμπ που απειλεί εδώ και πολλές ημέρες να κλείσει τα σύνορα.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο, ο Αμερικανός πρόεδρος είπε ότι θα βάλει δασμούς στα αυτοκίνητα ή θα κλείσει τα σύνορα, όμως πιθανόν να ξεκινήσει από τους δασμούς γιατί «αυτό θα ήταν ένα πολύ ισχυρό κίνητρο». Πρόσθεσε ότι θα δώσει στο Μεξικό διορία ενός έτους για να προσπαθήσει να σταματήσει τη διακίνηση ναρκωτικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον Τραμπ, τα ρεπορτάζ των μέσων ενημέρωσης τις τελευταίες ημέρες ανάγκασαν το Μεξικό να αναλάβει πρωτοβουλίες για να σταματήσει τις μεταναστευτικές ροές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.