ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Ν.Τραμπ διώχνει τα «γεράκια» από το Λευκό Οίκο: Ζήτησε την παραίτηση του σκληροπυρηνικού Τζον Μπόλτον

Ο Ν.Τραμπ διώχνει τα «γεράκια» από το Λευκό Οίκο: Ζήτησε την παραίτηση του σκληροπυρηνικού Τζον Μπόλτον

Την παραίτηση του “σκληροπυρηνικού” συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας Τζον Μπόλτον (τον οποίο δεν έπρεπε να είχε διορίσει από την αρχή στη θέση αυτή) ζήτησε πριν από λίγο ο Ντόναλντ Τραμπ λέγοντας θα προχωρήσει την επόμενη εβδομάδα στο διορισμό νέου συμβούλου εθνικής ασφάλειας.

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1171452881729228802


Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τραμπ ζήτησε και έλαβε την παραίτηση Μπόλτον, καθώς ο τελευταίος διέρρεε πληροφορίες στον Τύπο για κρίσιμα θέματα για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ όπως αυτό με τις συνομιλίες με τους Ταλιμπάν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Μπόλτον ήταν αντίθετος με τις συνομιλίες με τους Ταλιμπαν, ενώ εξέφρασε και την αντίθεσή του στην πρωτοβουλία Τραμπ να συναντηθεί ακόμη και με τον Ιρανό πρόεδρο Ροχανί.

Να σημειωθεί πως ο Μπόλτον ήταν υπέρμαχος της στρατιωτικής λύσης με το Ιράν, προωθώντας με κάθε τρόπο ένα στρατιωτικό κτύπημα κατά της Τεχεράνης, κάτι που ο Τραμπ δεν ήθελε.

Μάλιστα σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από το περιβάλλον Μπόλτον διαμηνύεται ότι παραιτήθηκε ο ίδιος, ενώ ο Τραμπ λέει πως ήταν αυτός που ζήτησε την παραίτησή του.

https://twitter.com/BreakingNLive/status/1171460235673780229


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.