ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ντ.Τραμπ: Ζητάει από την Παγκόσμια Τράπεζα να σταματήσει να δανείζει το Πεκίνο

Ντ.Τραμπ: Ζητάει από την Παγκόσμια Τράπεζα να σταματήσει να δανείζει το Πεκίνο

Παρ’ όλο που Κίνα και ΗΠΑ συζητούν την άρση των μεταξύ τους δασμών ο πρόεδρος Τραμπ με tweet κάλεσε την Παγκόσμια τράπεζα να σταματήσει να χορηγεί δάνεια στην Κίνα.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ απαίτησε την Παρασκευή η Παγκόσμια Τράπεζα να πάψει να χορηγεί δάνεια στην Κίνα, εξαπολύοντας νέα επίθεση εναντίον του Πεκίνου, την ώρα που οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησής του με την κινεζική για το εμπόριο θεωρείται πως βρίσκονται σε λεπτή φάση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Γιατί δανείζει χρήματα στην Κίνα η Παγκόσμια Τράπεζα; Είναι δυνατόν; Η Κίνα έχει άφθονο χρήμα, κι αν δεν έχει, τυπώνει. Σταματήστε!», εξεμάνη ο Τραμπ σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter, πληκτρολογώντας τη λέξη «σταματήστε» με κεφαλαία γράμματα για έμφαση, όπως συνηθίζει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.