ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τετ α τετ Μ.Τσαβούσογλου-Σ.Λαβρόφ την Κυριακή για τη Συρία

Τετ α τετ Μ.Τσαβούσογλου-Σ.Λαβρόφ την Κυριακή για τη Συρία

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ θα συναντηθεί την Κυριακή στο Μόναχο με τον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Η συνάντηση Λαβρόφ-Τσαβούσογλου θα γίνει στο περιθώριο της Διάσκεψης του Μονάχου για την Ασφάλεια, μετέδωσε σήμερα το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ίντερφαξ.

Τετ α τετ Λαβρόφ-Τσαβούσογλου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χθες το βράδυ, το υπουργείο Εξωτερικών της Συρίας επέκρινε τις δηλώσεις της Άγκυρας σχετικά με την Ιντλίμπ στη Συρία, μετά την ανακοίνωση της Τουρκίας ότι θα χρησιμοποιήσει βία κατά των ανταρτικών οργανώσεων που παραβιάζουν μια κατάπαυση του πυρός στην περιοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.