ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η ισλαμική ινδονησιακή αστυνομία συνέλαβε 24 ζευγάρια σε μοτέλ γιατί ήταν ανύπαντρα!

Η ισλαμική ινδονησιακή αστυνομία συνέλαβε 24 ζευγάρια σε μοτέλ γιατί ήταν ανύπαντρα!

Τα σκληρά θρησκευτικά ήθη και έθιμα της Ινδονησίας οδήγησαν σε συλλήψεις ζευγαριών που απλά γιόρταζαν τον Άγιο Βαλεντίνο ενώ το μόνο τους «έγκλημα» ήταν ότι δεν είχαν παντρευτεί.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Αστυνομία της πόλης Μακάσαρ στην Ινδονησία έκανε… καταδρομικές σε ξενώνες και μοτέλ και συνέλαβαν ζευγάρια χωρίς… βέρα στο δεξί, ανάμεσά τους και μια Γερμανίδα.

Στη χώρα αυτή ο εορτασμός του Αγίου Βαλεντίνου έχει πεταχτεί στο… πυρ το εξώτερον διότι προσβάλλει, σύμφωνα με τις Αρχές, τα ήθη και τα έθιμα της χώρας.

Μάλιστα, υπήρχε και προειδοποίηση στους ερwτευμένους να μην είναι ιδιαίτερα διαχυτικοί σε δημόσιους χώρους.

«Πιάσαμε τη Γερμανίδα με τον Ινδονήσιο σύντροφό της σε μοτέλ και δεν είχαν. . χαρτιά ότι ήταν παντρεμένοι» ανέφεραν εκπρόσωποι της Αστυνομίας σε δηλώσεις τους.

Ευτυχώς πάντως, σύμφωνα με τη Daily Mail, αφέθηκαν άμεσα ελεύθερα, αφού πρώτα άκουσαν έναν… εξάψαλμο για τις προγaμιαίες σχέσεις.

Για την ιστορία στη Μακάσαρ έχει απαγορευτεί η διάθεση προφυλακτικών σε όσους είναι κάτω των 16 ετών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.