ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επιστρέφει στον Λευκό Οίκο η όμορφη πρώην σύμβουλος του Ντ. Τραμπ Χόουπ Χικς

Επιστρέφει στον Λευκό Οίκο η όμορφη πρώην σύμβουλος του Ντ. Τραμπ Χόουπ Χικς

Επιστρέφει σχεδόν δύο χρόνια μετά την παραίτηση της η πρασινομάτα πρώην σύμβουλος επικοινωνίας του Ντόναλντ Τραμπ, Χόουπ Χικς. Αυτή την φορά όμως σε άλλο πόστο, καθώς θα εργαστεί για τον σύμβουλό του προέδρου των ΗΠΑ, Τζάρεντ Κούσνερ.

Σχεδόν δύο χρόνια μετά την παραίτησή της η ηλικίας 31 ετών Χικς, που είχε καταθέσει στο πλαίσιο της έρευνας για την ανάμιξη της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του 2016, δεν θα ενταχθεί αυτή τη φορά στην ομάδα δημοσίων σχέσεων του Τραμπ, αλλά θα εργαστεί για τον γαμπρό και σύμβουλό του, τον Τζάρεντ Κούσνερ. Η επιστροφή της γίνεται σε μια περίοδο που το προεκλογικό επιτελείο του Ρεπουμπλικανού προέδρου ανασυντάσσεται ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου. «Δεν υπάρχει κανείς πιο αφοσιωμένος στην εφαρμογή της ατζέντας του προέδρου Τραμπ από τη Χόουπ Χικς. Είμαστε ενθουσιασμένοι που την έχουμε ξανά στην ομάδα», είπε ο Κούσνερ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Χικς μεγάλωσε στο ακριβό προάστιο Greenwich της Νέας Υόρκης και είχε εργαστεί παλαιότερα ως μοντέλο, μεταξύ άλλων και για τον Ralph Lauren. Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Southern Methodist του Τέξας και εργάστηκε σε μια εταιρεία δημοσίων σχέσεων στη Νέα Υόρκη, όπου ανέλαβε συμβόλαια για λογαριασμό της οικογένειας Τραμπ. Διετέλεσε βοηθός της κόρης του Τραμπ, Ιβάνκα στην εταιρεία μόδας της. Ήταν από τα πρώτα άτομα που εντάχθηκαν στο προεκλογικό επιτελείο του Τραμπ το 2016 και στη συνέχεια έγινε διευθύντρια επικοινωνίας στον Λευκό Οίκο αντικαθιστώντας τον Άντονι Σκαραμούτσι, που είχε απομακρυνθεί μετά από μόλις δέκα μέρες στο πόστο αυτό. Η Χικς, που χαίρει της εμπιστοσύνης του Τραμπ, εργαζόταν πέρυσι ως διευθύντρια στο αγαπημένο τηλεοπτικό του δίκτυο, το Fox. Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί λεπτομέρειες για τα νέα της καθήκοντα στο πλευρό του Τζάρεντ Κούσνερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.