Τελικά η Λευκάδα σε ποιον ανήκει;

«Κλειδώνει» στο σπίτι η Βρετανία τους ηλικιωμένους: Τέσσερις μήνες αναγκαστική απομόνωση για τους άνω των 70 ετών

«Κλειδώνει» στο σπίτι η Βρετανία τους ηλικιωμένους: Τέσσερις μήνες αναγκαστική απομόνωση για τους άνω των 70 ετών

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Οι άνω των 70 ετών στη Βρετανία θα λάβουν σύντομα την εντολή από τη βρετανική κυβέρνηση να παραμείνουν σε αυστηρή απομόνωση για τέσσερις μήνες, στο πλαίσιο ενός βρετανικής εμπνεύσεως σχεδίου για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, σύμφωνα με το ITV.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του πολιτικού ρεπορτάζ του ITV Ρόμπερτ Πέστον, η κυβέρνηση ετοιμάζεται να θέσει σε εφαρμογή μία κινητοποίηση που παραπέμπει σε καιρό πολέμου τις προσεχείς 20 ημέρες. Αλλα μέτρα που σχεδιάζονται είναι η επίταξη ξενοδοχείων και άλλων κτιρίων για να μετατραπούν σε προσωρινά νοσοκομεία, καθώς και η επίταξη ιδιωτικών νοσοκομείων.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.